2023-04-14.png

Voor schoolleidingen

Uitgebreide ondersteuning voor scholen door Talent Miners

Bij Talent Miners bieden we scholen een breed scala aan diensten om de dagelijkse uitdagingen aan te pakken en de kwaliteit van het onderwijs te verhogen. Ons doel is om scholen te ondersteunen zodat zij zich kunnen concentreren op hun kerntaak: het onderwijzen en begeleiden van leerlingen. Hier is hoe we dat doen:

Invaldocenten en tijdelijk personeel

Invaldocenten

Wij voorzien scholen van gekwalificeerde invaldocenten die klaarstaan om klassen over te nemen bij afwezigheid van vaste medewerkers, zodat het onderwijsproces soepel doorloopt.

Tijdelijk Personeel

Voor langere vervangingen of projecten bieden we ervaren tijdelijk personeel, waardoor scholen de continuïteit van het onderwijs kunnen waarborgen.


Naschoolse Activiteiten en Workshops

We organiseren een divers aanbod van naschoolse activiteiten en workshops, zoals sport, koken, bakken en ICT, die de persoonlijke en sociale ontwikkeling van leerlingen stimuleren.

Projectmanagement

Ons team biedt ondersteuning bij het managen van schoolprojecten, zoals De Vreedzame School, kampen, en schoolreizen. We nemen de organisatie op ons, zodat de school zich kan richten op educatie.

Surveillanten voor toetsweken

Surveillanten

Voor de middelbare school bieden we surveillanten aan tijdens schoolexamen (SE) en centraal examen (CE) weken. Onze surveillanten zorgen ervoor dat de toetsen op een integere en veilige manier afgenomen en verwerkt worden, waarbij ze strikte procedures volgen om de eerlijkheid en betrouwbaarheid van het examenproces te garanderen.
Bij Talent Miners begrijpen we de complexiteit van het hedendaagse onderwijs en bieden we praktische oplossingen om scholen te ondersteunen. Onze diensten zijn ontworpen om de lasten van schoolleidingen te verlichten, waardoor zij zich kunnen focussen op het bieden van uitmuntend onderwijs. Samen streven we naar een onderwijsomgeving waarin elke leerling de kans krijgt om te ontwikkelen.

Benieuwd?

Neem contact op!

Open chat
Hello ????
Can we help you?