2023-04-14.png

Voor particulieren

Ons Aanbod

Maatwerk in Leren

Bij Talent Miners zijn we toegewijd aan het bieden van op maat gemaakte educatieve ondersteuning voor kinderen van groep 4 tot 8 en middelbare scholieren. Voor onze jonge leerlingen organiseren we kleine groepsbijlessen (1-op-4) waarin we ons elke dag op een specifiek vak concentreren. Deze aanpak zorgt voor gerichte ondersteuning en helpt eventuele achterstanden effectief in te halen. Voor middelbare scholieren bieden we 1-op-1 begeleiding aan, waarbij we dieper ingaan op inhoudelijke kennis en samen werken aan het versterken van hun vaardigheden met persoonlijke aandacht.

Persoonlijke Aanpak en Intakegesprek

Wij beginnen onze samenwerking altijd met een intakegesprek. Dit gesprek stelt ons in staat om de individuele behoeften van uw kind in kaart te brengen en een persoonlijk leerplan op te stellen. Dit plan is niet alleen gericht op academische verbetering maar zorgt ook dat er genoeg ruimte overblijft voor spel, vriendschappen en hobby’s. Wij geloven dat een gelukkig kind, dat goed in zijn vel zit, de beste resultaten behaalt.

Afgestemd op Toetsdoelen

Onze lesprogramma’s zijn nauwkeurig afgestemd op de SLO leerdoelen, waardoor ons onderwijs direct aansluit bij de CITO-toetsen en andere LVS-toetsen zoals de IEP en DIA. Dit zorgt voor een persoonlijk en doelgericht leertraject. Met onze innovatieve online omgeving kunnen we de voortgang van elke leerling volgen en de ontwikkeling die zij doormaken nauwkeurig in de gaten houden.

Transparante Communicatie Via Onze App

Communicatie met ouders staat bij ons centraal. Via onze gebruiksvriendelijke app verstrekken we na elke les belangrijke updates over de voortgang en ontwikkelingen van uw kind. Deze transparante communicatie zorgt ervoor dat u als ouder altijd betrokken bent en precies weet hoe uw kind ervoor staat.

Onze Belofte

Een Evenwichtige Educatieve Ervaring

Bij Talent Miners streven we ernaar om de perfecte balans te vinden tussen educatieve uitdagingen en het welzijn van uw kind. We begrijpen dat kinderen moeten kunnen groeien en leren in een ondersteunende omgeving waar ze zichzelf kunnen zijn en hun potentieel volledig kunnen benutten. Laat ons de educatieve partner zijn die u zoekt, en samen zorgen we voor een solide basis voor de toekomst van uw kind!

Benieuwd?

Neem contact op!

Open chat
Hello ????
Can we help you?