2023-04-14.png

Over ons

Het beste voor uw kind

Talent Miners is een professioneel instituut dat onderwijsondersteuning biedt aan leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs, zodat ze zich zo goed mogelijk kunnen positioneren in de maatschappij.

Onze docenten hebben een pedagogische/psychologische achtergrond, wat betekent dat ze – naast de inhoudelijke kennis over de vakken – ook kennis hebben over de ontwikkeling van kinderen. Het overdragen van de lesstof wordt hiermee een stuk makkelijker.

Onderwijs is in Nederland een actueel thema van alle tijden, zowel vanuit een politiek, als een sociaal-maatschappelijk perspectief. Het verbeteren van het niveau en de kwaliteit van het onderwijs is wellicht hierbij het belangrijkste onderwerp. De verwachtingen vanuit de maatschappij van onderwijsinstellingen zijn hooggespannen. De druk die deze verwachtingen met zich meebrengen kunnen de instellingen echter niet aan. De uitvoering van het eigen programma door de onderwijsinstellingen vergt immers reeds enorm veel tijd en energie.

Het is doorgaans dan ook voor de hand liggend dat externe partijen, zogeheten instituten, worden ingeschakeld bij onderwijsinstellingen voor ondersteuning bij de werkzaamheden. Deze instituten lijken in de afgelopen jaren, door toedoen van allerlei ontwikkelingen rondom het thema onderwijs, enorm populair te zijn geworden. Echter voldoen jammer genoeg niet al deze partijen aan de criteria om volwaardig, als professionele ondersteuner op te treden bij onderwijsinstellingen.

Bij Talent Miners zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van kwalitatief hoogstaande bijles en huiswerkbegeleiding. Binnen deze regio zijn wij al enkele jaren actief, wat ons een gerenommeerde reputatie heeft opgeleverd. Onze sterke punten zijn de persoonlijke benadering, dienstlevering op eigen locatie en bij klanten op locatie, innovatief, resultaatgericht, getalenteerde docenten en een breed aanbod van vakken met hart voor onderwijs. Wat onze aanpak succesvol maakt, is dat wij ook de ouders en – waar nodig – de school betrekken bij het gericht werken aan verbetering van de schoolprestaties! Naar onze overtuiging is dat één van de belangrijkste succesfactoren van bijles!

Werkwijze

Bij Talent Miners vinden we het belangrijk dat een kind gewoon kind is. De maatschappij van tegenwoordig legt vaak een behoorlijke druk op jongeren en dat vaak al op zeer jonge leeftijd. Vaak draait het om het leveren van goede prestaties. Natuurlijk vinden wij dat ook belangrijk en zorgen we er samen met uw zoon of dochter voor dat een eventuele achterstand zo snel mogelijk wordt ingehaald.

Desondanks vinden we het ook belangrijk dat uw zoon of dochter genoeg tijd over heeft om te spelen met vriendjes of vriendinnetjes en om eventuele hobby’s uit te voeren. Wanneer uw zoon of dochter structureel bijles of huiswerkbegeleiding van ons krijgt, zal er ook zoveel mogelijk rekening gehouden worden met de vrije tijdsplanning van uw zoon of dochter. 

 

Wanneer u als ouder contact met ons opneemt zullen we allereerst kijken naar wat de wensen en behoeften van uw zoon of dochter zijn. Is er behoefte aan bijles voor een specifiek vak, of heeft uw zoon of dochter mogelijk meer baat bij structurele huiswerkbegeleiding omdat hij of zij hier thuis moeilijk aan toe komt?

Ook kan het natuurlijk zo zijn dat er enkel behoefte is aan een examentraining. Wanneer we de wensen en behoeften van uw zoon of dochter met betrekking tot bijles of huiswerkbegeleiding in kaart hebben gebracht, zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Om de best mogelijke resultaten te kunnen behalen is het namelijk belangrijk dat er een klik is tussen uw zoon of dochter en één van onze bijlesdocenten of huiswerkbegeleiders. Na dit kennismakingsgesprek zullen er vervolgens verdere afspraken gemaakt worden.

Open chat
Hello ????
Can we help you?