Diensten

Wat kunnen wij u bieden?

Heeft uw zoon of dochter moeite met het maken van huiswerk of heeft uw zoon of dochter moeite met een specifiek vak op school? Talent Miners biedt bijles en huiswerkbegeleiding. Tijdens deze lessen wordt uw kind zo goed mogelijk begeleid door professionele docenten. De extra ondersteuning en motivatie die uw kind nodig heeft, zal hier op een leuke en leerzame manier worden aangeboden. Zo heeft uw kind ook de gelegenheid om vragen te stellen en krijgt hij of zij op tijd het huiswerk af.

De groepen zijn klein, waardoor er genoeg gelegenheid is om vragen te stellen en individuele aandacht te besteden aan uw kind. Daarnaast zal de voortgang in de gaten worden gehouden d.m.v. onze leerlingvolgsysteem en onze online methodiek.

Vanwege de prettige leeromgeving zal uw kind zich gedreven voelen om aan de slag te gaan. Er zijn van buitenaf allerlei afleidende factoren en het is goed mogelijk dat uw kind zich daar snel toe aangetrokken voelt en weinig tijd besteedt aan school. Talent Miners neemt die prikkels weg. Op deze manier wordt geprobeerd uw kind hard aan de slag te laten gaan en de capaciteiten die hij of zij bezit te benutten.

Talent Miners verzorgt de volgende diensten:

  • Bijles voor zowel de basisschool als het voortgezet onderwijs
  • Huiswerkbegeleiding
  • CITO-trainingen
  • Examentrainingen

Talent Miners ook voor organisaties.

Bij Talent Miners zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van kwalitatief hoogstaande bijles en huiswerkbegeleiding. Binnen de Haagse regio zijn wij al enkele jaren actief, wat ons een gerenommeerde reputatie heeft opgeleverd. Onze sterke punten zijn de persoonlijke benaderingdienstlevering op locatie, innovatiefresultaatgericht en getalenteerde docenten. Wat onze aanpak succesvol maakt, is dat wij ook de ouders en – waar nodig – de school betrekken bij het gericht werken aan verbetering van de schoolprestaties! Naar onze overtuiging is dat één van de belangrijkste succesfactoren van bijles!

In overleg met de onderwijsinstelling kunnen aanvullende programma’s worden aangeboden. Onder aanvullende programma’s kunnen worden verstaan, programma’s die vooral zijn gericht op culturele, kunstzinnige en sportieve vorming van de leerlingen. De bereidheid en de expertise voor dit soort programma’s zijn aanwezig. Aan de school is het uiteindelijk om te bepalen of zij deze ook willen toepassen binnen hun instelling.

 

 

 

Vijf redenen waarom u als organistie bij ons aan het juiste adres bent.

  • Persoonlijke aandacht
  • Gepast lesmateriaal
  • Hoogopgeleide begeleiders
  • Elke dag in de week
  • Onze eigen leerlijnen

Bent u projectleider, docent of locatiedirecteur? Bent u benieuwd naar hoe Talent Miners, in samenwerking met uw organisatie, beter onderwijs voor elke leerling kan aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het aanvragen, vormgeven en invullen van de juiste onderwijskundige interventie voor uw organisatie.